БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D EPS декоративен панел 100/50/2cm 660-003

18.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 21.00 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: EPS панел 660-003
  • В наличност
икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Посочената цена е за един брой панел с размери 100х50х2см. Един панел покрива площ от 0.5кв.м. 

С размери 100х50х2см, нашите декоративни панели от EPS са идеалният избор за всяко помещение във вашия дом, офис, ресторант или хотел. Техният красив 3D дизайн с тухлички създава впечатляваща игра на светлина и сянка, която привлича вниманието и добавя характер на всяка стена.

Но красивият външен вид не е единственото предимство на 3D EPS панелите. Всеки панел е направен от няколко слоя различен материал - висококачествен EPS и твърда мазилка. Това укрепва структурата на декоративните стенни панели и ги прави устойчиви на негативните външни влияния. Висококачественият EPS слой осигурява допълнителна устойчивост на удари, влага и износване, правейки панелите подходящи за всяко едно помещение.

3D EPS декоративните панели са идеални за създаване на уютна обстановка в дома ви или за добавяне на стил и елегантност във вашето търговско пространство, хотел, офис или ресторант. Техните разнообразни текстури и цветове ви позволяват да изразите своята индивидуалност и да създадете уникално пространство, което отразява вашите предпочитания и стил.

Монтажът на декоративните стенни панели е лесен и бърз. Те са подходящи за всеки, който желае да обнови своето пространство без голямо усилие. Стенните панели от EPS могат да се поставят върху всяка стена с минимална подготовка и без необходимост от специални инструменти или професионални умения. Всичко от което имате нужда е чиста и суха стена и мнотажно лепило. С минимални усилия можете да придадете уникален триизмерен ефект на тухлички!

Не се колебайте да инвестирате в  3D EPS декоративни панели за стена. Те не само ще преобразят вашето пространство с красота и стил, но и ще ви донесат удобство и ефективност, благодарение на чудесните си изолационни свойства. Разгледайте нашите предложения за тухлени пана и изберете най-подходящия дизайн за вас.

Свързани продукти

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило, ръчно

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило, ръчно

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило е мултифункционално полиуретано..

19.90 лв

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

За защита на повърхности и ръбове при боядисване и ремонти. С отлична лепилна якост и устойчивост на..

4.90 лв

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Предпазва от прах, боя, мръсотия и влага, както на закрито, така и на открито.Подходящ за използване..

4.90 лв

Тагове: стенни панели, панели за стена 3D, 3d декоративни панели, стенни панели от eps, декоративни eps пана, панели с тухли, панели от eps тухлички, панели за стена, панели от eps