БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D EPS декоративен панел 100/50/2cm 689-004

18.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 21.00 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: EPS панел 689-004
  • В наличност
икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Посочената цена е за един брой панел с размери 100х50х2см. Един панел покрива площ от 0.5 кв.м.

EPS декоративните панели, известни също като декоративни облицовъчни плочи, представляват иновативно решение за трансформиране на интериора на вашия дом или бизнес. С дебелина от само 2 см, тези панели не само придават уникална естетика на всяка стена, нобосигуряват и забележителна устойчивост и здравина.

Изработени от висококачествен EPS материал, декоративните стенни панели  с дизайн на тухлички са изключително здрави и издържат на натиск и на влага. Техните устойчиви характеристики ги правят подходящи за всякакви помещения, включително бани, кухни, коридори и дори външни  стени. Освен това, те могат да бъдат използвани и в ресторанти, хотели и бизнес сгради.

Стенните декорации от EPS имат отлични изолационни свойства. Това помага да се поддържа желаната температура в помещението, като същевременно намалява разходите за отопление и климатизация. Друго ключово предимство на тези панели е лесната им поддръжка. Просто използвайте мека кърпа и обикновен почистващ препарат, за да ги почистите от замърсявания или прах. Така вашето пространство винаги ще изглежда свежо и подредено.

Монтажът на EPS декоративните панели е лесен и бърз, нужно ви е единствено да имате монтажно лепило. Това ви позволява да създадете желаната атмосфера в кратък срок, без необходимост от специални умения или оборудване. Просто трябва да подготвите стената, на която желаете да залепите стенните панелите. Лепенето става лесно и бързо, без да са ви необходими специални инструменти.

Благодарение на стилния си и красив дизайн, EPS декоративните панели добавят уникален характер към всяко помещение. Техният тухлен ефект придава уют и аутентичност на всяка стена, което ги прави идеален избор за модерно обновяване на вашия дом или офис. Изберете сега перфектният модел за вас от нашето богато разнообразие от стенни панели от EPS.

Свързани продукти

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило, ръчно

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило, ръчно

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило е мултифункционално полиуретано..

19.90 лв

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

За защита на повърхности и ръбове при боядисване и ремонти. С отлична лепилна якост и устойчивост на..

4.90 лв

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Предпазва от прах, боя, мръсотия и влага, както на закрито, така и на открито.Подходящ за използване..

4.90 лв

Тагове: 3d стенни панели, стенни пана за декорация, панели с тухлички, декоративни тухлички, тухли за стена от EPS, EPS стенни панели, EPS декоративни панели, декоративни тухли от EPS, панели от EPS за стени, декоративен EPS панел