БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D EPS декоративен панел 100/50/2cm 689-005

16.70 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 21.00 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: EPS панел 689-005
  • В наличност
икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Посочената цена е за един брой панел с размери 100х50х2см. Един панел покрива площ от 0.5 кв.м.

EPS декоративните панели с тухлен ефект представляват едно от най-иновативните и функционални решения за облицоване на интериорни стени. С тяхната дебелина от само 2 см, тези панели са изключително компактни, като същевременно имат невероятна устойчивост и здравина. Уникалният им дизайн с тухлички ще осигури уютна атмосфера на всяко помещение!

Изработени от висококачествен EPS материал, познат като експандиран полистирен, декоративните 3D панели са изключително издръжливи на натиск и влага. Тяхната устойчивост ги прави идеални за помещения като кухни, където влагата и замърсяванията са постоянни. Тухлените панели от EPS могат да намерят приложение във всяка една стая на вашия дом, но също така и в бизнес сгради и обществени места, като ресторанти, барове, хотели и офиси. Стилният им дизайн може да подобри всяко едно помещение.

Предимството на EPS декоративните панели не свършва до тук. Те симат отлични изолационни свойства, което помага за поддържането на комфортна температура в помещението през цялата година. Те изолират стената на която са поставени и по този начин подобряват енергийната ефективност на помещението. 

Монтажът на тухлените панели е бърз и лесен. Нужно ви е единствено монтажно лепило. Това прави EPS панелите подходящи за всеки, а не само за майстори с опит. Изберете предпочитания ваш дизайн, изчислете квадратурата на стената и залепете лесно и бързо.

Освен това, EPS декоративните панели се поддържат толкова лесно. С просто използване с мека кърпа и почистващ препарат можете бързо и лесно да ги почистите от прах и замърсявания. 

Нашите тухлени панели от EPS  са съвършена комбинация от устойчивост, красив дисайн и лесен монтаж и поддръжка. Разгледайте нашето богато разнообразие от панели и изберете най-добрият дизайн за вас!

Свързани продукти

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило, ръчно

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило, ръчно

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило е мултифункционално полиуретано..

19.90 лв

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

За защита на повърхности и ръбове при боядисване и ремонти. С отлична лепилна якост и устойчивост на..

4.90 лв

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Предпазва от прах, боя, мръсотия и влага, както на закрито, така и на открито.Подходящ за използване..

4.90 лв

Тагове: 3d панели, панели с 3д ефект, стенни панели от EPS, EPS стенни пана, декоративни панели, панели за декорация от EPS, тухлени EPS панели, тухлени панели, декоративни тухли, тухли от EPS, EPS стенни пана