БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D EPS декоративен панел 100/50/2cm 689-007

18.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 21.00 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: EPS панел 689-007
  • В наличност
икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Посочената цена е за един брой панел с размери 100х50х2см. Един панел покрива площ от 0.5кв.м. 

В света на интериорния дизайн, EPS декоративните панели за стени са най-новото и модерно решение. Със своите стилни и красиви дизайни, панелите от EPS превръщат обикновените пространства в артистични и уютни места за релакс или работа. Представете си, че стените във вашия дом или офис са платно, а вие сте художникът, който твори върху тях.

Декоративните стенни панели с ефект на тухлички за направени от EPS - експандиран полистирен - който е иновативен материал с изключителни качества. Лек и с невероятни изолиращи свойства, EPS е перфектният избор за всяко едно помещение.

Нашите 3D панели за декорация представляват не просто обикновен облицовъчен материал за стени, а 3D артистични произведения на изкуството. С тях вие можете да създадете масивни каменни стени, които излъчват уют и красота. Използвайки тези стенни тухлички от EPS , вие можете да пресъздадете духа на минимализма или да предадете старинен ретро стил на вашите стаи. Всичко това е възможно благодарение на разнообразието от текстури и дизайни, които EPS декоративните панели предлагат.

Техните възможности не се ограничават само до визуалния аспект. EPS материалът, от който са направени тези панели, е изключително лек и устойчив, но и осигурява перфектната изолация на помещението, в което са поставени панелите. Благодарение на своите изолационни свойства, те не само създават естетика, но и подобряват енергийната ефективност на помещението, намалявайки разходите за отопление.

Всеки дом или офис има своя собствена история и личност. EPS декоративните панели са творческият инструмент, чрез който можете да ги пресъздадете. Те са повече от прост облицовъчен материал за стени - декоративните панели от EPS са израз на вашите идеи, стил и визия за красота. Изберете най-подходящия EPS стенен панел сред нашето богато разнообразие от модели, цветове и стилове.

Свързани продукти

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило, ръчно

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило, ръчно

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило е мултифункционално полиуретано..

19.90 лв

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

За защита на повърхности и ръбове при боядисване и ремонти. С отлична лепилна якост и устойчивост на..

4.90 лв

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Предпазва от прах, боя, мръсотия и влага, както на закрито, така и на открито.Подходящ за използване..

4.90 лв

Тагове: 3d панели, 3д стенни пана, панели за стени, декоратнивни панели за стени, декоративни тухли, тухли за декорация, пана с тухли, панели с тухли, тухлени панели от EPS, EPS декоративни пана, панели от EPS, стенни панели от EPS, тухлички с 3д ефект