БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D EPS декоративен панел 100/50/2cm 689-009

18.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 21.00 лв
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При поръчки над 199лв до офис на SPEEDY

ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: EPS панел 689-009
  • В наличност
икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Посочената цена е за един брой панел с размери 100х50х2см. Един панел покрива площ от 0.5кв.м. 

Смело заложете на декорацията с облицовъчни тухли, ако търсите нещо по-различно от традиционните решения за покритие на стените в жилището! Защото една тухлена стена в интериора е в състояние да разкрие много повече за самоличността на обитателите, отколкото боя или тапети на стените – вероятно само 3D декоративните пана са сериозен конкурент за подобна уникалност на интериора.

Mного по-лесно можете да  постигнете ефектa на тухлена стена със специално произведените за целта декоративни облицовъчни плочи от стиропор /EPS/, които са в пъти по-тънки и леки от същинските представители на голямото семейство на строителните керамични продукти. Дебелината им е 2 см, но плочите от пенополистирол притежават особено голяма плътност и здравина, устойчивост на натиск. Върху тях е нанесен слой от много твърд материал, допълнително защитаващ паната. Благодарение на точно това покритие няма да усетите изкуствения ефект на пенополистирола.

Заради текстурата си тухличките могат да украсяват интериори в различни стилове. Не е задължително да са традиционно червени – предлагаме в различни цветове и нюанси. Подлежат и на боядисване във всеки цвят, съответстващ на новото интериорно решение!

Декорация с тухлички може да се направи в различни помещения на жилището – в дневната, в спалнята, кухнята, в антрето или в къта зад телевизора, стената зад дивана, край камината, облицоване на отделна колона или на стената между прозорците и още, и още варианти…  Когато си поставите за цел създаването на забележителни интериори, заложете на декоративните тухлички и не се страхувайте да ги използвате – те само ще добавят още стил, характер и едно по-специално настроение в атмосферата на жилищното пространство.


Тагове: 3d wall panel, 3d panel, 3d wand, wall deco, wall art, 3д панели, стенни панели, 3d панели, 3d стенни панели, декоративни панели, 3D борд, декорация, стена, облицовка за стена, плочи, тукли, гръб на спалня, табла за спалня