БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D EPS декоративен панел 100/50/2cm 689-012

18.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 21.00 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: EPS панел 689-012
  • В наличност
икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Посочената цена е за един брой панел с размери 100х50х2см. Един панел покрива площ от 0.5кв.м. 

EPS декоративните панели с 3D ефект представляват иновативно решение за трансформиране на стените във вашия дом, офис или друго помещение като магазини, хотели, ресторанти и барове. Тези панели са създадени от висококачествен експандиран полистирен, с дебелина от само 2см. Дизайнът им е направенс внимание към детайла, за да осигурят уникален външен вид на стените, върху които са поставени.

Съчетавайки изтънчен дизайн и технологични иновации, EPS декоративните панели с 3D ефект създават уникално излъчване на помещението в което се намират. Иновативният материал EPS има изключителни характеристики - той е лек и издръжлив, устойчив на влага и на удар. Освен това има добри изолационни качества, което го прави подходящ за монтиране около прозорци и врати. 

Триизмерната структура на EPS  декоративните панели придава драматичен вид на стените върху които са поставени.Дизайнът създаден с тях веднага привлича вниманието и събужда интереса на всеки.  Всеки един елемент на EPS декоративните панели е внимателно изработен, за да се постигне максимален 3D ефект. Това допринася към тяхната способност да създават впечатляваща дълбочина и измерение на стените, което прави пространството по-живо и динамично.

Освен своята визуална привлекателност, EPS декоративните панели също така предлагат и практични предимства. Те гарантирано осигуряват ефективна топло- и звукоизолация, като подобряват комфорта в помещението и намаляват външния шум. Лесни са за монтаж и за почистване, което ги прави предпочитани за монтаж в кухни, холове и коридори. 

 EPS декоративните панели с 3D ефект са перфектното решение за всяко пространство, което искате да реновирате. Лесно можете да създадете уникален и незабравим дизайн във всяка стая с декоративните стенни панели от EPS. Нека вашите стени се превърнат в произведение на изкуството с помощта на тези вълнуващи и иновативни декоративни панели. Разгледайте и поръчайте сега!

Свързани продукти

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило, ръчно

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило, ръчно

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило е мултифункционално полиуретано..

19.90 лв

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

За защита на повърхности и ръбове при боядисване и ремонти. С отлична лепилна якост и устойчивост на..

4.90 лв

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Предпазва от прах, боя, мръсотия и влага, както на закрито, така и на открито.Подходящ за използване..

4.90 лв

Тагове: 3d декоративни панели, декоративни панели от EPS, декоративни панели с тухли, тухлени декоративни панели, стенни панели, тухлени стенни панели, декроативни тухли, тухли от EPS, панели от EPS, стенни панели от EPS, стенни декорации