БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D EPS декоративен панел 120/50/2cm 550-002

19.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 25.20 лв
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При поръчки над 199лв до офис на SPEEDY

ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: EPS панел 550-002
  • В наличност
икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Посочената цена е за един брой панел с размери 120х50х2см. Един панел покрива площ от 0.6кв.м. 

Изберете декорация с висококачествени облицовъчни плочи и създайте стилен и красив дизайн във вашия дом. Нашите панели са символ на уют  и качество. Каменните стени внасят толкова романтика и топлина във всяко едно помещение. Те са перфектният избор за дневни, трапезарии, спални, антрета, а защо не и за хотели, ресторанти и барове.

Mного по-лесно можете да  постигнете ефектa на камък със специално произведените за целта декоративни облицовъчни плочи от EPS, които са в пъти по-тънки и леки от същинските представители на голямото семейство на строителните керамични продукти. Дебелината им е точно 2 см, но плочите от пенополистирол притежават особено голяма устойчивост на натиск, плътност и здравина благодарение на масата си от 30kg/m³. Върху тях е нанесен слой от много твърд материал, допълнително защитаващ паната. Благодарение на точно това покритие няма да усетите изкуствения ефект на пенополистирола.

Заради текстурата си панелите могат да украсяват интериори в различни стилове. Декорация с тях може да се направи в различни помещения на жилището – в дневната, в спалнята, кухнята, в антрето, в къта зад телевизора, стената зад дивана, край камината, облицоването на отделна колона или на стената между прозорците и още, и още варианти…  Когато си поставите за цел създаването на забележителни интериори, заложете на декоративните панели и не се страхувайте да ги използвате – те само ще добавят още стил, характер и едно по-специално настроение в атмосферата на жилищното пространство.

Тагове: 3d wall panel, 3d panel, 3d wand, wall deco, wall art, 3д панели, стенни панели, 3d панели, 3d стенни панели, декоративни панели, 3D борд, декорация, стена, облицовка за стена, плочи, тукли, гръб на спалня, табла за спалня, тухла, декоративни тухли, стиропорени тухли, тухлена стена