БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D самозалепващ стикер 530 C2

0.00 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: 3D стикер 530 C2
  • НЕ Е НАЛИЧЕН

Посочената цена е за един брой панел с размери 70 х 77 Х 0.4см.

2 броя пана от този модел покриват 1.078кв.м.

Превърнете вашите стени в произведение на изкуството с нашите нови декоративни стикери с дизайн на тухли, които съчетават елегантност и функционалност. Нашите самозалепващи се 3D стикери за стени предоставят на вашето пространство уникално визуално въздействие, което няма да остане незабелязано. Бързо и лесно можете да създадете уникален нов въмшен вид на всяка стена която пожелаете!

Изработени от висококачествени материали и покрити с екологично чисти релефни текстури, нашите 3D самозалепващи стикери са идеалният избор за декориране на вашата стена. Технологията на триизмерната декоративна пяна не само придава реалистичен изглед на тухлички, но и осигурява мек и приятен допир, който е безопасен за вашето семейство, особено за децата. Можете спокойно да поставите тези декоративни стикери с 3D ефект.

Възможностите за приложение на нашите 3D лепящи се стикери са безгранични. Освен в домашни условия като в хола или в стаята на вашето дете, те могат да бъдат използвани и в офиси, ресторанти, хотели, училища и много други обществени места. Стените се превръщат в изящно изкуство, което придава индивидуален характер и чар на всяко пространство.

Леки, водоустойчиви и влагоустойчиви, нашите стикери са идеални за всякакви условия. Инсталацията е бърза и лесна - просто отлепете лепилната подложка, изрежете стикера в желаната форма и размер и го нанесете върху чиста и гладка повърхност. Няма нужда от фуги или специални инструменти - сами можете да създадете уют и стил във вашия дом. Освен това, тези декоративни стикери се поддържат и почистват изключително лесно.

Освен че предлагат страхотен визуален ефект, 3D стикерите за стена помагат за регулирането на шума и температурата във вашите помещения, правейки ги по-уютни Така че не чакайте повече - с тези стикери вашата дизайнерска стена е готова лесно и бързо. Създайте мигновено красив и стилен дизайн във всяка стая с 3D декоративни стикери за стена!

Тагове: 3d стикери за стена, 3d декоративни стикери, 3d стенни стикери, стикери за стена с тухлички, 3d тухлени стикери