БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D акустичен панел с MDF и филц 280/60cm MLAN361

147.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 219.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: MLAN361
  • В наличност
икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Посочената цена е за един брой панел с размери 280х60cm. Един панел покрива площ от 1.68m².

Всички сме били в шумна среда, нали? Звукът подскача наоколо и може да бъде досаден, но не само това, той може да причини стрес, разсейване и дори главоболие. Това може да се случи дори в собствените ни домове. С монтирането на акустични панели можем да подобрим качеството на звука и да създадем стилно и елегантно усещане за всеки интериор. Този продукт може да се използва за множество приложения като облицовки на стени или тавани и поради простотата и лекотата на инсталиране, можете да трансформирате вашето пространство за нула време.

Ламелите с дебелина 12 мм и ширина 27 мм върху филца са захванати с метални скоби, като се спазва специално проектирано разстояние от 13 мм, което ефективно разбива звуковите вълни и ги абсорбира. Всеки панел е покрит с фурнир, който предлага вариации в цвета и текстурата на дърво.

Стандартният размер на един дървен акустичен панел е 2800x600x21 мм. Панелите обаче са лесни за подрязване до по-къси дължини, както и за комбиниране, за да покрият по-голяма площ.

Основата на продукта се състои от черен полиестерен материал с дебелина 9 mm, който е получен от процес на рециклиране на пластмаса. Материалът е сертифициран в съответствие с изискванията на Global Recycle Standards, не съдържа вредни за здравето вещества (напр. формалдехид, пентахлорфенол) и отговаря на клас на огнеустойчивост B-s1, d0.

Декоративните дървени ламели се състоят от 12 mm дебели MDF летви, завършени с фурнир. Тези ламели са с ширина 27 mm и отговарят на клас на пожароустойчивост B-s1, do. Ламелите са приблизително 13 мм една от друга.

Стандартният размер на панела е 2800x600x21 mm (1.68m2). Панелите се монтират с помощта на винтове или лепило, което прави монтажа не само бърз, но и лесен.

Можете да сте сигурни, че нашите дървени панели не съдържат никакви вредни химикали. Вашето здраве и благополучие са много важни за нас, както и околната среда, поради което доставяме висококачествени, устойчиви продукти.

Материали: MDF подсилен върху PET акустичен филц в черен цвят. За да осигурите перфектно съвпадение, съветваме ви да поръчате някои мостри, тъй като показаните изображения са предназначени само да ви насочат.

Свързани продукти

Tytan Professional Classic Fix мултифункционално монтажно лепило

Tytan Professional Classic Fix мултифункционално монтажно лепило

Classic Fix от TYTAN PROFESSIONAL е мултифункционално прозрачно лепило на базата на каучук. Монтажно..

10.90 лв

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

За защита на повърхности и ръбове при боядисване и ремонти. С отлична лепилна якост и устойчивост на..

4.90 лв

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Предпазва от прах, боя, мръсотия и влага, както на закрито, така и на открито.Подходящ за използване..

4.90 лв

Тагове: 3d стенен акустичен панел, 3d MDF акустичен панел, панел от MDF, панел с филц, звукоизолиращ стенен панел, звукоизолиращи панели, шумоизолиращи панели, акустични пана, шумопоглъщащи пана, декоративни изолиращи панели, Декоративни шумоизолиращи панели, пана за шумоизолация