БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D панел Adel 50/50см

7.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 10.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: Adel 50/50см
  • В наличност

Купете също

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

3D пана, произведени от бамбукови влакна и захарна тръстика. Посочената цена е за един брой панел с размери 50 х 50см. За площ от 1кв.м. са необходими 4 бр. панели от този модел. Цвят - БЯЛ.

3D декоративните панели за стена, които предлагаме, са иновативен и екологично чист продукт, който ще преобрази всяко пространство със своя стилен дизайн и функционалност. Изработени са от пресовани бамбукови влакна и захарна тръстика, които са натурални и рециклируеми суровини, гарантиращи високо качество и екологична чистота. С тези стилни декоративни пана можете лесно и бързо да създадете сами желания интериорен дизайн във всяко едно помещение!

Стенните декоративни пана са подходящи за различни обекти и пространства, като домове, офиси, хотели, ресторанти, гари, летища, училища, детски градини, кина и театри. Не само че те ще придадат индивидуален и модерен вид на вашето пространство, но и ще допринесат за опазването на околната среда, като екологично чист и биоразградим продукт. Те са произведени от натурална захарна трастика и бамбукови влакна - здрав, но същевременно екологично безопасен продукт. 

Един от ключовите аспекти на 3D панелите за стена е тяхната лекота и издръжливост, което ги прави изключително лесни за монтаж и поддръжка. След като ги монтирате, което се извършва с универсално лепило, панелите могат да бъдат боядисани с боя на акрилна основа в желания от вас цвят, което ви дава възможността да персонализирате и да създадете уникално интериорно пространство.

Освен това, 3D ефектът на нашите стенни панели им придава още по-изразителен визуален ефект, който привлича вниманието и създава интересен декоративен акцент. Най-важното, те са топлоизолиращи и шумоизолиращи, осигурявайки комфорт и уют във всяко пространство, както и подобрявайки акустиката на помещението.

С нашите 3D декоративни панели за стена получавате не само стилен и модерен дизайн, но и функционалност, качество и допринасяте за запазването на околната среда.


Тагове: 3D панели, панели с 3d ефект, панели за стена, стенни пана, пана от бамбук, 3D декоративни пана, пана с 3D ефект, екологично чисти панели за стена, бамбукови панели, стенни пана