БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D панел Choc 80/62.5cm

21.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: Choc 80/62.5cm
  • В наличност

Купете също

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Налични 5 броя.

3D пана, направени от бамбукови влакна и захарна тръстика. Посочената цена е за един брой панел с азмери 80 х 62.5см. За площ от 1кв.м. са необходими 2бр. панели от този модел. Цвят - БЯЛ.

Търсите начин за бързо и лесно обновяване на стените у дома или в офиса? На правилото място сте! Нашите 3D декоративни панели за стена представляват иновативно решение за обогатяване на всяко пространство с естетика, функционалност и екологична чистота. Изработени от висококачествени бамбукови влакна и захарна тръстика, те не само че предлагат високо техническо качество, но и са напълно екологични, като се произвеждат от биоразградими и рециклируеми суровини.

Специално проектирани, за да задоволят разнообразните потребности на клиентите, 3D декоративните стенни панели могат да бъдат използвани в широк спектър от обекти и пространства, включително домове, офиси, хотели, ресторанти, гари, летища, училища, детски градини, кина и театри. Техният стилен дизайн и възможността за персонализация чрез боядисване ги правят идеални за индивидуализиране на интериора, като същевременно предлагат висока функционалност и устойчивост.

Един от най-забележителните аспекти на декоративните панели с 3D  ефект е тяхната универсалност и лесен монтаж. Създадени с внимание към детайла, тези декоративни пана се монтират бързо и лесно само с универсално лепило! Ако решите, след това могат да бъдат боядисани в желания от вас цвят, създавайки уникален и стилен външен вид на вашите стени. 3D ефектът на стенните пана придава още по-изразителен визуален ефект. Всяка стена може да се превърне в незабравима част от вашия интериор с уникалните 3D  декоративни стенни панели.

Важно е да се отбележи, че освен своята естетика и функционалност, 3D декоративни панели за стена също така са топлоизолиращи и шумоизолиращи, осигурявайки комфорт и уют във всяко помещение. Освен това, те имат чудесни шумоизолиращи свойства. Те са бърз и ефективен начин за създаване на тихо и уютно пространство, където може да се насладите на пълен релакс или да се отдадете необезпокоявани на работата си.

С 3D декоративните панели за стена получавате не просто продукт за декорация на вашите стени, а цялостно решение за подобряване на интериора, което съчетава стил, качество и отговорност към околната среда. 

Тагове: 3D панели, панели с 3d ефект, панели за стена, стенни пана, пана от бамбук, 3D декоративни пана, пана с 3D ефект, екологично чисти панели за стена, бамбукови панели, стенни пана