БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

Декоративен панел от изкуствена кожа 25х25cm 10373 БЯЛ

8.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: Кожен панел 25х25cm 10373 БЯЛ
  • В наличност

Купете също

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Информация:
Посочената цена е за един брой панел с размери 25х25х 1,85cm. Цвят - БЯЛ. За площ от 1кв.м. са необходими 16 броя кожени пана с този размер.
Моля, обърнете внимание, че цветът на екрана ви може да се различава от реалността! Можете да попитате за мостра чрез контактната ни форма. 

Представяме ви нашия декоративен панел от изкуствена кожа с размер 25х25 см в оригинален и стилен бял цвят. Тези панели от изкуствена кожа не само ви осигуряват уникалност и стил, но и предоставят отлични топло- и звукоизолационни свойства, които подобряват удобството във всяко ваше помещение.

Тези декоративни панели от изкуствена кожа могат да бъдат поставени във всяка стая на апартамента - от входното антре до спалнята. Изглеждат чудесно както като табла в спалнята или в коридора, така и като декорация на стената, придавайки уют и интимност на пространството.

Тези стенни панели могат да заменят обичайните боядисани стени, тапети или плакати, предлагайки ви бърз и лесен начин за обновяване на интериора на вашия дом.
Монтажът може да се извърши лесно от вас, без да се налага да наемате специалист. Просто фиксирайте дървените панели чрез залепване на подготвената стена. Преди залепването, уверете се, че повърхността е чиста, гладка и суха, като отстраните всякакви неравности за по-добър резултат. 

За почистване кожата на панелите, можете да използвате суха или леко влажна кърпа, препарат за деликатно почистване на изкуствена кожа.

Тагове: стенни панели от кожа, кожени панели за стена, декоративни кожени панели, панели от кожа за декорация, панели от изкуствена кожа