БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

Декоративен панел от изкуствена кожа 25х25cm 41647 ЗЛАТЕН

8.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: Кожен панел 25х25cm 41647 ЗЛАТЕН
  • В наличност

Купете също

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Информация:
Посочената цена е за един брой панел с размери 25 х 25х 1.85cm. Цвят - ЗЛАТЕН. За площ от 1кв.м. са необходими 16 броя кожени пана с този размер.
Моля, обърнете внимание, че цветът на екрана ви може да се различава от реалността! Можете да попитате за мостра чрез контактната ни форма. 

Декоративният панел от изкуствена кожа в цвят Злато представлява чудесно интериорно решение, което ще внесе изисканост и елегантност във вашия дом. С неповторимия си блясък този панел ще се превърне в звезда във вашия интериор, добавяйки нотка на красота и стил.

Създайте атмосфера на стил и елегантност с коженият декоративен панел, който е идеален за хора, ценящи лукса и търсещи нестандартни решения за своя дом. Благодарение на многобройните си възможности за използване, този панел може да послужи както като табла на легло, така и като акцент върху колона или декоративен елемент около прозорци и врати.

Монтажът на кожените панели за стена е бърз и лесен, без да е необходимо да наемате майстори или да купувате специални инструменти. С помощта на фиксиращите лепила, които се нанасят безпроблемно, можете да монтирате тези стенни панели от кожа бързо и сами, без излишни затруднения.

Практичността на този декоративен панел от изкуствена кожа в цвят Злато се проявява в неговата устойчивост на надраскване и леснота за почистване. В противоположност на боядисаните стени, тапетите и плакатите, кожените панели са лесни за поддръжка - просто използвайте влажна кърпа, за да ги запазите в перфектно състояние.

Тагове: кожени панели за стени, стенни панели, кожени пана, декоративна облицовка от кожа, стенни панели от кожа, декоративни панели от кожа, кожен панели