БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

Декоративен панел от изкуствена кожа 50х25cm 11732 РОЗОВ

14.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: Кожен панел 50х25cm 11732 РОЗОВ
  • В наличност

Купете също

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Информация:
Посочената цена е за един брой панел с размери 50 х 25 х 1,85cm. Цвят - РОЗОВ. За площ от 1кв.м. са необходими 8 броя кожени пана с този размер.
Моля, обърнете внимание, че цветът на екрана ви може да се различава от реалността! Можете да попитате за мостра чрез контактната ни форма. 

Представяме ви нашите декоративни панели от изкуствена кожа в стилен и красив розов цвят с размери 50х25 см. Кожените панели правят всяко пространство по-специално, като същевременно предлагат чудесни звукоизолационни свойства, които допълнително увеличават вашето удобство и комфорт. Освен това, те имат и термоизолиращи свойства, което ги прави подходящи за поставяне върху външни стени.

С тях можем сигурно и бързо да подобрим интериора на всяка стая в апартамента, като започнем от входното антре и продължим до спалнята. Излъчват нежна елегантност и могат да бъдат превърнати в прекрасни табла в спалнята или в уютна декорация в коридора, придавайки стилен вид на стената.
Тези стенни покрития са идеалният избор за замяна на обичайните боядисани стени, тапети или плакати, като предлагат бърз и лесен начин за преобразяване на вашето жилище.
Монтажът на панелите е лесен и не изисква професионален монтажист - можете да го извършите сами. Панелите се фиксират чрез залепване, при условие че повърхността е чиста, гладка и суха. Ако има неравности, е важно да бъдат отстранени предварително за по-добър резултат.


За почистване кожата на панелите, можете да използвате суха или леко влажна кърпа, препарат за деликатно почистване на изкуствена кожа.

Тагове: кожени панели, стенен кожен панел, декоративен кожен панел, кожен панел за стена, кожени панели за декорация