БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

Декоративен панел от изкуствена кожа 50х50cm 11736 ЛИЛАВ

19.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 24.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: Кожен панел 50х50cm 11736 ЛИЛАВ
  • В наличност

Купете също

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Информация:
Посочената цена е за един брой панел с размери 50 х 50 х 1.85cm. Цвят - ЛИЛАВ. За площ от 1кв.м. са необходими 4 броя кожени пана с този размер.
Моля, обърнете внимание, че цветът на екрана ви може да се различава от реалността! Можете да попитате за мостра чрез контактната ни форма. 

Представяме ви нашия декоративен панел от изкуствена кожа с размери 50х50 см в прекрасен лилав цвят. Кожените панели правят всяко пространство по-специално, като същевременно увеличават вашето удобство с отлични топло- и звукоизолационни свойства.
Можем да ги прилагаме във всяка стая на апартамента - от входното антре до спалнята. Изглеждат много добре, например като табла на спалня или в коридора, като също така придават уютна и интимна атмосфера като декорация на стената.

Тези стенни покрития могат да заменят обичайните боядисани стени, тапети или плакати, предоставяйки възможност за бързо и лесно преобразяване на интериора на вашето жилище.
Монтажът може да се направите сами, няма нужда от специалист. Дървените панели се фиксират чрез залепване, като преди това е важно да се уверите, че повърхността е чиста, гладка и суха. Ако има неравности, ги отстранете за по-добър резултат.

За почистване кожата на панелите, можете да използвате суха или леко влажна кърпа, препарат за деликатно почистване на изкуствена кожа.

Тагове: стенни панели от кожа, кожени панели за стена, декоративни кожени панели, панели от кожа за декорация, панели от изкуствена кожа