БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

Безплатна мостра на 3D стенен панел D404

0.00 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: D404 стенен панел мостра
  • В наличност

Купете също

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Поръчайте мострa на жалания от Вас модел на линеен стенен панел, за да се уверите в цвета и качеството.
3D стенните панели от полимер са модерно решение за интериорна декорация, съчетаващо в себе си естетика, функционалност и практичност. Тези панели са изработени от лек, издръжлив и рециклируем материал, който ги прави подходящи както за домове, така и за обществени сгради.


Универсално приложение:

Лесен монтаж и поддръжка: Панелите се монтират с лепило, а рязането им е лесно и удобно. Почистването им се извършва с влажна кърпа и мек препарат.

Елиминиране на ехото: В големи помещения, ехото може да бъде досадно. 3D панелите елиминират този проблем, правейки акустиката в стаята по-приятна.

Подобрена звукоизолация: Благодарение на структурата си, 3D панелите от полимер абсорбират звуковите вълни, намалявайки шума и създавайки по-спокойна атмосфера в дома ви.


Функционални предимства:

Можете да ги монтирате вертикално, хоризонтално или диагонално, в зависимост от вашите идеи и предпочитания.

3D ефектът на панелите създава усещане за простор и дълбочина, превръщайки всяка стая в истински шедьовър.

Декоративните панели за стена D404, с техния уникален дизайн придават индивидуален и неповторим характер на вашия интериор.


Ефектен дизайн и уникална атмосфера: 3D стенните панели от полимер са модерно решение за интериорна декорация, съчетаващо в себе си естетика, функционалност и практичност. Тези панели са изработени от лек, издръжлив и рециклируем материал, който ги прави подходящи както за домове, така и за обществени сгради.

3D стенните панели от полимер са инвестиция, която ще ви донесе красота, функционалност и уют в дома ви за години напред.


Тагове: 3d стенни панели, панели за стена, релефни стенни панели, панели имитация дърво, акустични панели, изолиращи панели, панели от полимер, стенни панели от полимер, декоративни 3D панели, релефни стенни панели