БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

Декоративен панел от изкуствена кожа 50х50cm 13896 БАКЪР

24.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: Кожен панел 50х50cm 13896 БАКЪР
  • В наличност

Купете също

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Информация:
Посочената цена е за един брой панел с размери 50 х 50 х 1,85cm. Цвят - БАКЪР. За площ от 1кв.м. са необходими 4 броя кожени пана с този размер.
Моля, обърнете внимание, че цветът на екрана ви може да се различава от реалността! Можете да попитате за мостра чрез контактната ни форма. 

Декоративен панел от изкуствена кожа в цвят Бакър - Завладяващ акцент за вашия интериор!

Внесете нотка на стил и красот в дома си с Декоративния панел от изкуствена кожа в цвят Бакър!

Неповторим стил: Този кожен панел ще се превърне в истински акцент във всяка стая. Неговият завладяващ цвят Бакър ще грабне вниманието и ще добави неповторима атмосфера на лукс и изтънченост.

Уютна атмосфера: Създайте уютна и топлина в дома си с топлината на медния цвят. Декоративният панел ще ви пренесе в атмосфера на комфорт и релаксация.

Безгранични възможности: Използвайте панела като табла на легло, акцентна стена, декорация в коридора или където ви хрумне. Подходящ е за всякакъв стил на интериора - от модерен до класически.

Лесен монтаж: Не е нужно да търсите майстор! С помощта на фиксиращи лепила, които се нанасят лесно, можете да монтирате панела сами за нула време.

Практично решение: За разлика от боядисаните стени, тапетите и плакатите, кожените ни панели са устойчиви на надраскване и лесни за почистване. Просто използвайте влажна кърпа, за да ги поддържате в безупречен вид.

Декоративният панел от изкуствена кожа в цвят Бакър - смел избор за смели хора!

 

Тагове: кожени панели за стени, стенни панели, кожени пана, декоративна облицовка от кожа, стенни панели от кожа, декоративни панели от кожа, кожен панели