БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D акустичен панел с MDF и филц 280/60cm MLAN364

147.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 219.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: MLAN364
  • В наличност
икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Посочената цена е за един брой панел с размери 280х60cm. Един панел покрива площ от 1.68m².

Акустични стенни панели от дървени ламели съчетават естествената елегантност на дървото с най-съвременната акустична технология. Тази хармонична комбинация гарантира, че акустичните панели предлагат най-висок стандарт на звукопоглъщане, като същевременно служат като визуално зашеметяващ елемент на дизайна.

Нашите акустични стенни панели от дървени ламели са особено търсени заради богатата си текстура и топлина, внасяйки нотка на природата в модерната среда. Прецизно изработени, тези панели подобряват акустиката, като минимизират разрушителното ехо и реверберации, като по този начин се оказват от съществено значение разпространението на звука в стаи и пространства, където чистотата му е от първостепенно значение.

Акустичните панели трябва да отговарят на прецизните звукови инженерни нужди, и нашите продукти не правят компромис. Тези панели с дължина 280см и широки 60см ни позволяват да персонализираме своите пространства както акустично, така и визуално. Дизайнът на дървени ламели добавя дълбочина и характер към стените, превръщайки ги във фокусни точки на декора.

Нещо повече, ние разбираме уникалните акустични предизвикателства, поради което нашите акустични стенни панели от дървени ламели са проектирани да отговарят на широк честотен диапазон. Те са толкова ефективни, колкото и декоративни, като гарантират, че вашето пространство е без нежелан шум и резонанси. Наблягайки на устойчивостта, нашите акустични панели с основа от 9мм черен филц са екологични, предлагайки звукоизолиращо решение, с което можете да се чувствате добре естетически, акустично и екологично.

Включването на акустични стенни панели от дървени ламели не само оптимизира изживяването при слушане, но и повишава атмосферата. Влагането на акустични панели в интериора гарантира, че всяка нотка и нюанс се чува по предназначение.

Стандартният размер на панела е 2800x600x21 mm (1.68m2). Панелите се монтират с помощта на винтове или лепило, което прави монтажа не само бърз, но и лесен.

Материали: MDF ламели (27х12мм) подсилени върху PET акустичен филц (9мм) в черен цвят. За да осигурите перфектно съвпадение, съветваме ви да поръчате някои мостри, тъй като показаните изображения са предназначени само да ви насочат.

Свързани продукти

Tytan Professional Classic Fix мултифункционално монтажно лепило

Tytan Professional Classic Fix мултифункционално монтажно лепило

Classic Fix от TYTAN PROFESSIONAL е мултифункционално прозрачно лепило на базата на каучук. Монтажно..

10.90 лв

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

За защита на повърхности и ръбове при боядисване и ремонти. С отлична лепилна якост и устойчивост на..

4.90 лв

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Предпазва от прах, боя, мръсотия и влага, както на закрито, така и на открито.Подходящ за използване..

4.90 лв

Тагове: 3d стенен акустичен панел, 3d MDF акустичен панел, панел от MDF, панел с филц, звукоизолиращ стенен панел, звукоизолиращи панели, шумоизолиращи панели, акустични пана, шумопоглъщащи пана, декоративни изолиращи панели, Декоративни шумоизолиращи панели, пана за шумоизолация