БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон
  • Монтажно лепило Moment Fix PROFI

Монтажно лепило Moment Fix PROFI

10.90 лв
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

При поръчки над 199лв до офис на SPEEDY

ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: Moment Fix PROFI
  • В наличност
икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Монтажно лепило Moment Profi Fix е продукт с високо сцепление лесно приложим на открито и закрито. Специално разработената му формула го прави водоустойчиво.
Монтажно лепило Moment Profi Fix е продукт с високо сцепление лесно приложим на открито и закрито. Специално разработената му формула го прави водоустойчиво. Предназначено е за лепене на дърво, метал, бетон, твърдо PVC, зидария, стиропор и керамични плочки. Успешно се използва за монтиране на ПДЧ и дървени плоскости, первази, коркови и гипсокартонени плоскости, обшивки от метал и дърво, облицовъчни ленти и други. Лепилото може да се боядисва и да се използва при минусови температури до -7°C.
Опаковка: 300 мл
СТЪПКА ПО СТЪПКА:
1. Преди работа с лепилото, уверете се, че повърхностите са чисти, сухи, обезмаслени, обезпрашени и с правилните размери.
2. В зависимост от големината и размера на повърхностите, които ще залепвате, нанесете лепилото на ивици или капки. Лепилото се нанася на една от двете повърхности.
3. След като залепите частите, ако не сте доволни от резултата, имате 10 минути да нанесете нужните корекции. След като наместите частите, притиснете силно.
4. Всички повърхности и елементи под напрежение трябва да бъдат подкрепени и фиксирани с допълнително, например с лента за 24 часа.
5. Използвайте влажна гъба или парцал, напоен с ацетон или друг разтворител, за да отстраните остатъците от лепило.
6. Оставете частите да изсъхнат на температура между +5°C и +25°C. След 24 часа лепилото достига крайната си якост.


Производител: Henkel / Хенкел


Тагове: 3D панели, панели с 3d ефект, панели за стени, стенни панели