БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D EPS декоративен панел 120/50/2cm 657-000

17.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 26.00 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: EPS панел 657-000
  • В наличност
икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Посочената цена е за един брой панел с размери 120х50х2см. Един панел покрива площ от 0.6кв.м. След инсталирането панелите се боядисват с боя на акрилна основа във всеки цвят, който се вписва в интериора.

Влезте в света на иновацативните интериорни дизайни с 3D EPS декоративни панели за стени! Представяме ви едно революционно решение за вашия дом или бизнес - стенни панели от EPS, които не само преобразяват вашето пространство, но и ви осигуряват сигурност и удобство.

С декоративните панели от EPS вие ще забравите за проблемите, свързани с поддръжката на стените. С тези стенни пана, вие ще забравите за проблеми като мръсотия, прах или петна, които обикновено са характерни за естествения камък или за тапетите. Това не само осигурява по-лесна поддръжка на вашето пространство, но и ви помага да пестите пари. С декоративните панели от EPS можете да бъдете сигурни, че вашите стаи ще изглеждат свежо и безупречно за много години напред, без да трябва да правите ремонти през няколко години, както се случва при стени покрити само с боя или с тапети.

Но стенните пана от EPS не са просто естетическо решение. Те предлагат и отлична изолация и шумоизолация, което ги прави идеални за всяко помещение. Със своите топлоизолационни свойства, EPS панелите с тухлички не само ще поддържат вашето пространство топло през студените месеци, но и ще ви помогнат да спестите енергия и отоплителни разходи.

Стенните декоративни пана са водоустойчиви и издръжливи, което означава, че може да се използват както на закрито, така и на открито. Това ви предоставя свобода и възможности за декорация както в дома, така и във вашия бизнес.

Инсталирането на панелите от EPS е лесно и безпроблемно. Вие сами можете да ги монтирате, без нужда от професионална помощ, което ви позволява да създадете персонализирани декоративни решения, които отговарят на вашите потребности и стил.

Не се колебайте да изберете нашите 3D EPS декоративни панели за вашите проекти. Те не само ще преобразят вашия интериор, но и ще ви осигурят удобство, ефективност и икономия на разходи в дългосрочен план. Изберете сега от нашето богато разнообразие от стенни панели от EPS.

Свързани продукти

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило, ръчно

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило, ръчно

Tytan Professional 60 Секунди Бързо Универсално Полиуретаново лепило е мултифункционално полиуретано..

19.90 лв

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

Tytan Professional Хартиено тиксо 48mm*50m

За защита на повърхности и ръбове при боядисване и ремонти. С отлична лепилна якост и устойчивост на..

4.90 лв

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Tytan Professional Предпазен дебел найлон 4x5m

Предпазва от прах, боя, мръсотия и влага, както на закрито, така и на открито.Подходящ за използване..

4.90 лв

Тагове: 3d декоративни панели, декоративни панели, панели от EPS, стенни пана