БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

Кожени Пана

Показани 1 - 110 от 110 Продукта

Вдъхновени от красотата на кожата и топлината на дървото, нашите декоративни кожени пана за стени са изработени с внимание към детайла, за да предоставят уникален и елегантен дизайн на вашия интериор. Изработени от висококачествена изкуствена кожа, съчетана с дървена основа и пълнеж, тези панели представляват съвършен баланс между лукс и практичност.

Нашите кожени пана за стени не само добавят изисканост и стил във всяко пространство, но и осигуряват звукова и топлоизолация, което ги прави идеални за използване на само в дома ви, но и в бизнес сгради, хотели и заведения. Те предлагат уникален визуален ефект, създавайки атмосфера на уют и релакс,приятна за всеки, който влезе в помещението. 

Това са перфектните стенни панели за декорация. Със своята дървена основа панелите се поставят лесно върху стените, като същевременно се отличават с издръжливост и устойчивост на влага и външни влияния. Те са лесни за  поддържане, представлявайки дълготрайно решение за всеки интериорен дизайн.

Открийте красотата и функционалността на нашите кожени панели за стени и превърнете вашето пространство в уютно и стилно убежище, което ще впечатли всеки гост и ще осигури уютно усещане за вас и вашите близки. Изберете от нашата богата гама от кожени пана, за да постигнете уникален дизайн.