БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

Линейни и акустични панели, профили за стена и скрито осветление

Показани 1 - 30 от 30 Продукта

Декоративни панели и елементи за интериорен дизайн, които придават цялостна визия и завършеност.

MDF акустичните панели са внимателно проектирани, за да трансформират без усилие всяко пространство, подобрявайки обкръжението както визуално, така и акустично. Дървените панели спомагат за създаването на среда, която е не само тиха, но и красива, съвременна, успокояваща и релаксираща. Панелите от MDF  и филц също са идеални за обзавеждане на магазини, офиси, производствени цехове, звукозаписни студиа, домашни кина, музикални стаи, аудитории, репетиционни и конферентни зали. Не са подходящи за влажни помещения. Акустичните панели могат да се използват и като стилен елемент в дизайна на интериора или като акцент за стени и тавани.

Стенните панели от полимер са изключително стилен акцент във всеки съвременен интериор, подходящи са също за визулно разделяне на зони в големи отворени пространства, както и за скриване на недостатъци в оформлението на интериора. Контрастите на текстурите изглеждат изключително впечатляващи и са един от най-популярните инструменти за съвременния дизайн. Релефни панели с дървесна визия, но 100% водоустойчиви, удароустойчиви и лесни за почистване. Монтират се върху стената като декоративен елемент. Монтажът се изпълнява изключително лесно - чрез залепване с полиуретаново лепило. Могат лесно да се режат до желания размер с помощта на трион. Размерът на панелите от серия D404 е 2900мм/115мм/12мм. Благодарение на материала и неговата пространствена структура, тези декоративни панели подобряват акустиката в помещението, спомагат за шумоизолацията и елиминиране на ехото в по-големи пространства.

Линейните профили позволяват да декорирате всяко помещение. Благодарение на разнообразието си от форми и размери, тези декоративни панели осигуряват уникална визия на всяка стена.  Интериорните профили са с  дължина 2,4м, ограпавени от задната страна за подобряване на залепването. Те са фабрично грундирани /в бяло/,може да се  боядисват в цвят по избор, за да придадат забележителен ефект на помещението. Благодарение на своята полу-гъвкава структура профилите дават добри резултати дори върху неравни стени. Полимерните профили са с  висока плътност и отговарят на съвременните изисквания в строителството и реновацията. Интериорните профили се характеризират със своите перфектно точни и правилни контури. Това, наред с ефектната визия и усещането за изтънченост, което придават на помещенията, ги правят идеален избор за трансформиране на различни помещения като холове, кухни, коридори, спални и бани в домове, офиси, магазини и обществени сгради, хотели и ваканционни комплекси и др.