БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

Безплатна мостра на 3D EPS декоративен панел

0.00 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: EPS панел мостра
  • В наличност

Купете също

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Поръчайте мострa на жалания от Вас модел на EPS панел, за да се уверите в качеството.
Смело заложете на декорацията с облицовъчни тухли, ако търсите нещо по-различно от традиционните решения за покритие на стените в жилището! Защото една тухлена стена в интериора е в състояние да разкрие много повече за самоличността на обитателите, отколкото боя или тапети на стените – вероятно само 3D декоративните пана са сериозен конкурент за подобна уникалност на интериора.

Mного по-лесно можете да  постигнете ефектa на тухлена стена със специално произведените за целта декоративни облицовъчни плочи от EPS, които са в пъти по-тънки и леки от същинските представители на голямото семейство на строителните керамични продукти. Дебелината им е точно 2 см, но плочите от пенополистирол притежават особено голяма устойчивост на натиск, плътност и здравина благодарение на масата си от 30kg/. Върху тях е нанесен слой от много твърд материал, допълнително защитаващ паната. Благодарение на точно това покритие няма да усетите изкуствения ефект на пенополистирола.

Заради текстурата си тухличките могат да украсяват интериори в различни стилове. Не е задължително да са традиционно червени – предлагаме в различни цветове и нюанси, но ако след време предстои реновиране на дома, те подлежат и на боядисване във всеки цвят, съответстващ на новото интериорно решение!

Декорация с тухлички може да се направи в различни помещения на жилището – в дневната, в спалнята, кухнята, в антрето, в къта зад телевизора, стената зад дивана, край камината, облицоването на отделна колона или на стената между прозорците и още, и още варианти…  Когато си поставите за цел създаването на забележителни интериори, заложете на декоративните тухлички и не се страхувайте да ги използвате – те само ще добавят още стил, характер и едно по-специално настроение в атмосферата на жилищното пространство.

Тагове: 3d wall panel, 3d panel, 3d wand, wall deco, wall art, 3д панели, стенни панели, 3d панели, 3d стенни панели, декоративни панели, 3D борд, декорация, стена, облицовка за стена, плочи, тукли, гръб на спалня, табла за спалня