БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

Декоративен панел от изкуствена кожа Мрамор 102 50х25cm

14.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 17.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: Кожен панел Мрамор 102 50х25cm
  • В наличност

Купете също

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Информация:
Посочената цена е за един брой панел с размери 50 х 25 х 1.85cm. За площ от 1кв.м. са необходими 8 броя кожени пана с този размер.
Моля, обърнете внимание, че цветът на екрана ви може да се различава от реалността! Можете да попитате за мостра чрез контактната ни форма. 

Да ви представим перфектното решение за декорацията на вашата стена - панелите от изкуствена кожа с размер 50х25 см. Тези панели се отличават не само с изискан дизайн, но и с впечатляващи функционалности, които ще трансформират вашето пространство в оазис на комфорт и стил.
Съчетавайки естетиката на кожата със съвременните технологии за изолация, тези панели осигуряват не само приятен външен вид, но и високо ниво на топлоизолация и шумоизолация. Те са подходящи за всяка стая в апартамента, като осигуряват уют и спокойствие във всеки ъгъл.

Отличават се също така със своята възможност да заменят традиционните боядисани стени или тапети, предлагайки ви бърз и лесен начин за промяна на интериора на вашия дом. Изберете да ги използвате като табло в спалнята си или като декоративен акцент в хола - всяка стена може да бъде преобразена в изкуство.
С монтаж, който можете да извършите сами, тези панели правят процеса на обновяване на вашата стена бърз и безпроблемен. Не е необходимо да наемате специалист - просто ги фиксирате чрез залепване, след като сте осигурили чиста повърхност. С кожените панели с размер 50х25 см създайте стена, която ще бъде не само функционална, но и изключително красива.

За почистване кожата на панелите, можете да използвате суха или леко влажна кърпа, препарат за деликатно почистване на изкуствена кожа.

Тагове: декоративен панел, стенен панел, панел от кожа, кожен панел, панели от кожа за стена, стенни кожени панели