БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D панел Feelings 50/50см

7.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 10.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: Feelings
  • В наличност

Купете също

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

3D декоративните панели за стени са най-добрият начин да създадете уникален дизайн във вашия дом, офис или търговско помещение. Те са стилни и красиви, лесни за монтаж, но и с чудесни изолационни свойства. Тези уникални 3D панели са създадени от висококачествени материали, а именно пресовани бамбукови влакна и захарна тръстика, които гарантират не само естетическа красота, но и изключителна здравина и устойчивост. Перфетният начин да ремонтирате бързо всяко едно помещение!

Специално проектирани да отговарят на изискванията на съвременния дом или офис, тези панели предлагат несравним 3D ефект, който добавя драматично измерение на всяка стена. Без значение дали искате да освежите интериора си или да направите основен ремонт на дадено помещение, тези 3D стенни панели са идеалното решение за всеки ваш проект!

С 3D  стенните декорации вие получавате не само стилен дизайн, но и практичност. Тези панели имат чудесни топлоустойчиви и водоустойчиви свойстя. Върху тях не се развива мухъл, и това ги прави перфектни за изолиране на стени. 3D стенните пана не само предоставят красота, но и сигурност. Монтират се лесно, с обикновено монтажно лепило. Поддържането на 3D стенните пана също не изисква особени усилия - върху тях не се задържа прах. 

Спецификации:

Изработени от висококачествени материали, включително пресовани бамбукови влакна и захарна тръстика

Несравним 3D ефект

Огнеустойчиви и водоотблъскващи

Лесни за почистване и монтаж

Идеални за всяка стена в дома или офиса

Чудесни изолиращи свойства 

Не се колебайте да преобразите вашето пространство с тези иновативни декоративни панели за стени. Те не само ще подчертаят вашия уникален стил, но и ще добавят елегантност и характер във всеки интериор.

Тагове: 3D панели, панели с 3d ефект, панели за стени, стенни панели, 3D декоративни пана, 3D пана, 3D стенни панели, 3D пана за стена