БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

Декоративен панел от изкуствена кожа 50х25cm 13671 СРЕБРО

14.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: Кожен панел 50х25cm 13671 СРЕБРО
  • В наличност

Купете също

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Информация:
Посочената цена е за един брой панел с размери 50 х 25 х 1,85cm. Цвят - СРЕБРО. За площ от 1кв.м. са необходими 8 броя кожени пана с този размер.
Моля, обърнете внимание, че цветът на екрана ви може да се различава от реалността! Можете да попитате за мостра чрез контактната ни форма. 

Представяме ви висококачествените декоративни панели от изкуствена кожа в красив цвят Сребро. Тези стенни панели правят всяко пространство по-специално, като предлагат отлични топло- и звукоизолационни свойства. Те са удобни и стилни, а монтажът и поддръжката им са толкова бързи и лесни!

Кожените панели за стена могат да бъдат поставени във всяка стая на апартамента - от входното антре до спалнята. Излъчват елегантност и могат да бъдат използвани както като табла в спалнята, така и като уютна декорация в коридора, придавайки атмосфера на стената. Забравете за скучните тапети. Нашите стенни панели от кожа са перфектното и функционално решение за всяка стена.

Монтажът може да се извърши от вас сами, без да се налага да наемате специалист. Дървените панели се фиксират чрез залепване, при условие че повърхността е чиста, гладка и суха. Преди залепването, е важно да се уверите, че няма неравности, за да постигнете перфектен резултат.

За почистване кожата на панелите, можете да използвате суха или леко влажна кърпа, препарат за деликатно почистване на изкуствена кожа.

Тагове: стенни панели от кожа, кожени панели за стена, декоративни кожени панели, панели от кожа за декорация, панели от изкуствена кожа