БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D самозалепващ стикер 70х77cm Мрамор

0.00 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: 3D стикер Marble
  • НЕ Е НАЛИЧЕН

Посочената цена е за един брой панел с размери 70 х 77 Х 0.4см.

2 броя пана от този модел покриват 1.078кв.м. 

Искатe ли да създадете бързо и лесно нов и оригинален дизайн на вашите стени? На правилното място сте! С новите декоративни стикери за стени,можете бързо и лесно да създадете мечтания дизайн във вашия дом - стени с красив мраморен ефект. Нашите самозалепващи се стикери не само ще преобразят вашите стени, но и ще внесат изисканост и елегантност във всяко пространство. Те могат да се използват не само в домашни условия, но и в търговски обекти, офиси, хотели, ресторанти и други.

Със своя 3D ефект, декоративните самозалепващи стикери за стена предоставят невероятно реалистично изглеждащи мраморни текстури, които придават усещане за лукс и изтънченост. Независимо дали искате да обновите вашата холна стена или да добавите мраморен акцент във вашата спалня, нашите стикери са перфектното решение. Техният красив и стилен дизайн ги прави подходящи за всеки интериор.

Лесни за приложение върху всякакви повърхности, самозалепващите стикери предлагат бързо и безпроблемно залепване, без нужда от допълнителни инструменти. С тях можете да създадете персонализиран и уникален дизайн за вашето пространство, без голямо усилие и време. Можете да ги приложите върху всякакви стени, стига те да са чисти и сухи. Без много средтсва, 3D лепящите стикери преобразяват всяка стая.

Подходящи за всякакви помещения, стикерите за декорация са устойчиви на влага и вода, което ги прави идеални за бани и кухни. Освен това, те са напълно безопасни за децата и не съдържат вредни вещества. Лесни са за поддръжка, почистват се само с влажна кърпа. Не задържат прах или влага.

Не пропускайте възможността да се сдобиете с красиви и стилни мраморни стени във вашето пространство. С декоративните самозалепващи стикери, лесно може да постигнете ефектен и елегантен дизайн, който ще остави впечатление и ще допринесе за уют и комфорт.

Тагове: 3D стикери, стикери с 3D ефект, 3D декоративни стикери, лепящи 3D стикери, мраморни стикери, стикери за декорация мраморен ефект