БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС
При поръчка над 199лв

икона на звънящ телефон

3D панел Diamond 50/50см

7.90 лв
НАМАЛЕНА ОТ: 10.90 лв
иконка изобразяваща камионче с надпис безплатна и пакет за доставка БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

При поръчки над 199лв

иконка изобразяваща бързо камионче ИЗПРАЩА ДО 24 ЧАСА

  • Код: Diamond
  • В наличност

Монтажно лепило

икона на бърза поръчкаБърза Поръчка

Бърза поръчка само с име, имейл и телефон. Ще се свържем с Вас за потвърждение.

Представете си иновативността, която може да внесете във вашия дом или офис с 3D панелите за стени. Нашите триизмерни декоративни панели за стени са изработени от пресовани бамбукови влакна и захарна тръстика с чудесни свойства. Тези 3D декоративни панели не само осигуряват текстура на всяка стена, но и се отличават с изключителна здравина и устойчивост. Те са перфектното решение, за всеки, който иска да направи бърз и качествен ремонт в своя дом.

Създадени от пресовани бамбукови влакна, тези панели имат красива триизмерна тукстура, устойчива на натиск, като в същото време са леки и удобни за монтаж. Специално проектирани да съответстват на всички европейски стандарти за пожарна безопасност, влагоустойчивост и устойчивост на разширяване при различни условия, тези панели са идеалния избор за всяка среда.

Освен това, те предлагат безкрайни възможности за персонализация. Възможността за боядисване в желания от вас цвят ви позволява вас да създадете уникален и индивидуален дизайн, който отговаря на вашите предпочитания и стил. Красивите 3D дизайни могат да бъдат боядисани в препочитан от вас цвят. Това качество на стенните пана ги прави лесно приложими във всеки вид дизайн.

Спецификации:

Изработени от пресовани бамбукови и трастикови влакна

Оригинален цвят: бял

Може да се боядисват в желания от вас цвят

Огнеустойчиви и отблъскващи вода

Имат изолиращи свойства

Лесни за монтаж

Почистват се лесно

Оригинален 3D дизайн

Не се колебайте да преобразите своето пространство с тези уникални и функционални декоративни панели от бамбукови влакна. Те не само ще преобразят визията на вашата стена, но и ще добавят уют и индивидуалност към всяко помещение.

Тагове: 3D панели, панели с 3d ефект, панели за стени, стенни панели, пана от бамбукови влакна, декоративни пана, стенни панели с 3D ефект, 3D пана, 3D стенни пана